Van Wijk Modellen

Van Wijk 550

Een opvallend kontje. Een beetje brutaal. Maar vergis u niet. Het is immers een Van Wijk. Volwassen. Stabiel. En buitengewoon ruimhartig. De Van Wijk 550. Ware klasse voor wie haar wil leren kennen en van haar wil genieten.

Van Wijk 621 Classic

Pure klasse verloochent zich niet. Een kwestie van uitstraling. Energiek. Sportief. Maar ook persoonlijkheid. Gerijpt door levenservaring. Je voelt gewoon dat je haar kunt vertrouwen. Altijd en overal. De Van Wijk 621 Classic. De schoonheid van perfectie.

Van Wijk 621 Lounge

Een lekker zonnetje. Een zacht briesje over het water. En u relaxed zittend achter het stuurwiel. De “sloep der sloepen” is er in een speciale uitvoering. Brede ergonomische banken. Meer dan voldoende bergruimte onder het achterdek voor een royale koelbox en picknickmand. Kortom alles aanwezig om samen heerlijk te loungen.

Van Wijk 621 PreTender

‘What’s in a name?’ In dit geval alles. De PreTender is de voorloper van alle tenders maar dan zoals een echte tender hoort te zijn. Sportief, stabiel, betrouwbaar en varend als een scheermes.

Van Wijk 830 Classic

Uiterlijk een echte Van Wijk. Stijlvol. Stabiel. Soepel in de omgang. Tot je haar leert kennen. Bruisend van energie. Hunkerend naar luxe en comfort. Altijd in voor avontuur. Waar ook ter wereld. De Van Wijk 830. Beheerste kracht.

Van Wijk 830 Innovator

Langere, meerdaagse tochten. Een trektocht van haven naar haven. De Van Wijk 830 Innnovator bewijst dat dit geen Spartaans avontuur hoeft te zijn. Een kookeiland. Volwassen toiletruimte. Een gezellige stuurstand achterin de kuip. Ingrediënten die zorgen dat sloepvaren nog comfortabeler wordt.

Van Wijk 910

Sportief en vertrouwenwekkend. Ook als het er eens wat ruig aan toe gaat. Tegelijkertijd een luxepaardje. Het is en blijft immers een Van Wijk. Altijd in voor een feestje en onvervalste romantiek. Onder de sterrenhemel of knus in de kajuit.

Van Wijk 1030

Onmiskenbaar een Van Wijk. Zonnig van karakter. Open. Ruimhartig. Maar “deep inside” ongekend krachtig, luxe en comfortabel. De Van Wijk 1030. De charmes van een cabrio. Nu ook in limousine.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten