Bemiddeling

Van Wijk verkoopbemiddeling

U denkt eraan om uw van Wijk sloep te verkopen? Bedenk eens waar (en bij wie) een potentiële koper het liefst een van Wijk sloep zou kopen. Waar kan de koper de beste service en eventueel garantie krijgen op de aankoop van een gebruikte van Wijk sloep?

Precies, bij van Wijk Maritiem bemiddelen we in de verkoop van tientallen sloepen van even zoveel van onze klanten per jaar. Het kan zelfs gebeuren dat wij uw sloep gewoon rechtstreeks van u kopen, afhankelijk van de conditie en de prijs natuurlijk. Voor een vooraf afgesproken vast commissie bedrag of percentage poetsen we, adverteren we, handelen we de reacties en bezoeken af en geven we de potentiële koper altijd het veilige gevoel een van Wijk sloep te kopen bij de bouwer zelf. Afhankelijk van de conditie van uw sloep geven wij in sommige gevallen zelfs beperkte garantie aan de koper. Zekerheden en voordelen waardoor de verkoop van uw sloep zonder enige inspanning van uw zijde gegarandeerd vlekkeloos verloopt.

Van Wijk sloep verkopen

Bekijk, via de onderstaande link, een voorbeeld van de van Wijk bemiddeling overeenkomst.

Van Wijk bemiddeling bij verkoop

Van Wijk sloep refit

Van Wijk Maritiem biedt ook refit opties voor uw sloep, een refit staat voor een totale of gedeeltelijke cosmetische vernieuwing van uw van Wijk sloep. Van het aanpassen/opfrissen van de rompkleur tot het leveren van een nieuwe kap en kussens, alles is mogelijk als u weer als nieuw wilt varen. Wij beschikken vanzelfsprekend over de juiste middelen en materialen voor een volledige metamorfose. Met vooraf overeengekomen scherpe prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan en het resultaat is alsof u net een nieuwe van Wijk sloep heeft gekocht, showroom fris.

Vraag via het onderstaande contactformulier een maatgemaakte offerte aan voor een verjongingskuur van uw van Wijk sloep of onze assistentie bij de verkoop van uw sloep.

Contactformulier

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten